• Privesti lucrurile dintr-o noua perspectiva?

  Chiar pe tine te cautam. Avem nevoie de viziunea ta!

 • Doresti sa fii la inaltime?

  Inscrie-te la concurs si arata-ti calitatile!

 • Ai idei de amenajare a spatiului?

  Inscrie-te la concursul organizat de Primaria Ghimbav!

Erată

În Regulamentul de Concurs au apărut următoarele modificări:

 1. In Regulamentul de concurs, la pagina 2, in art. 1.2.2  se inlocuieste “Concursul de soluții este organizat în cadrul unei proceduri de atribuire a unui contract de achiziţie publică de servicii, conform art.105, alin.a, din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice, urmând ca ulterior, în baza prevederilor art.104 alin (7) din aceași lege, contractul de servicii de proiectare al PUG-ului să fie atribuit concurentului câștigător al concursului, în urma unei proceduri de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare” cu ” Concursul de soluții este organizat ca o procedură de atribuire distinctă, cu premii sau plăţi acordate participanţilor”.
 2. In Regulamentul de concurs, la pag. 6, in art. 3.1.1 se inlocuieste “Data lansării este reprezentată de data de publicarea a  anunțului pe site-ul www.concursarhitectura.ro și http://oar-bvcvhr.ro și pe Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice, secțiunea Concursuri de soluții concomitent cu publicarea documentației de concurs pe pagina oficială de internet a concursului care va avea legatură directă cu pagina oficială de internet a OAR “ cu “Data lansării este reprezentată de data de publicarea a anunțului pe site-ul www.concursarhitectura.ro și http://oar-bvcvhr.ro, concomitent cu publicarea documentației de concurs pe pagina oficială de internet a concursului care va avea legatură directă cu pagina oficială de internet a OAR”. 
 3. In Regulamentul de concurs, la pagina 11, in art. 3.18.1 Premiile acordate sunt: - premiul I – 37.500 lei + demarare negociere contract de proiectare PUG, ce se va derula începând cu anul 2019”  se inlocuieste cu ”Premiile acordate sunt: - premiul I – 37.500 lei”

Vezi Erata PDF